ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το Πρότυπο Κέντρο Διανομών μέσα από τη μακρόχρονη λειτουργία του, προσφέροντας αποτελεσματικό και οργανωμένο έργο στους πελάτες του, κατόρθωσε να αποκτήσει πλήθος ικανοποιημένων συνεργατών.

Στον τομέα των γαλακτοκομικών προϊόντων η εταιρεία συνεργάζεται και αντιπροσωπεύει γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο τους όπως:

ΔΕΛΤΑ  Πρότυπος Βιομηχανία Γάλακτος  η οποία κυριαρχεί στην αγορά των φρέσκων και μικρής  διάρκειας καθημερινών προϊόντων για την οικογένεια. Στον ίδιο τομέα συνεργάζεται και με την βιομηχανία παραγωγής γιαούρτι και τυροκομικών προϊόντων από την Β. Ελλάδα ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε. Η ARLA FOODS A.E είναι μια μεγάλη εταιρεία με καινοτόμα προϊόντα στην ίδια αγορά με την οποία υπάρχει συνεργασία. Επίσης συνεργάζεται με τις εταιρίες τυροκομικών προϊόντων όπως ΚΑΡΑΛΗΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ Α.ΕLEADER A.EFRIESLAND AEBEARLA FOODS και ΜΠΕΛΛΑΣ – ΦΙΛΩΤΑΣ Α.Ε. Στην ανταγωνιστική κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων το Π.Κ.Δ προσφέρει εναλλακτικές λύσεις στους επαγγελματίες και καλύπτει το 100% των αναγκών τους.

Στα κατεψυγμένα προϊόντα  συνεργάζεται για την πώληση και διανομή προϊόντων με την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Α.Ε για τα brands Μπάρμπα Στάθης, Χρυσή Ζύμη, Froza και Iglo. Στην ίδια κατηγορία (κατεψυγμένα) ειδικά για τον χώρο του catering η εταιρεία συνεργάζεται με την HELLENIC CATERING στα κρεατοσκευάσματα, γλυκά, ζύμες, σάλτσες και έτοιμα φαγητά. Επίσης με τις εταιρείες ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΕΒΕ (προϊόντα κοτόπουλου, νηστίσιμα), FOODWORKS (burgers, angus, κρεατικά σε μερίδες), καθώς και την FINE FOODS (άριστες ποιοτικές κατεψυγμένες τορτίγιας).

Στην ανταγωνιστική αγορά των αναψυκτικών και ποτών συνεργάζεται με την PEPSICO A.E καθώς και με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ Α.Ε (FIX – Μύθος).

Το Π.Κ.Δ συνεργάζεται με την MONTELEZ A.E (ειδική συμφωνία) για τις αγορές των ζαχαροδών, μπισκότων, τσίχλας και σοκολάτας όπως και με τις εταιρείες ELBISCO A.E,  ΑΦΟΙ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ (ΙΟΝ) , ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε (ΤΖΑΝΝΗΣ) και με την DOUWE EGBERTS (Jacobs, lor, Bravo).

Στα προϊόντα καθημερινής χρήσης και βιβλιοπωλείου η εταιρεία συνεργάζεται με την BIC ΒΙΟΛΕΞ  A.E η οποία κατέχει ηγετικό κομμάτι στην συγκεκριμένη αγορά (αναπτήρες, ξυριστικά, γραφικά, καλτσόν).

Στον τομέα των αλλαντικών προϊόντων συνεργάζεται με τις εταιρείες, Α&Χ ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε και την ΓΕΥΣΕΙΣ ΘΡΑΚΗΣ προσφέροντας στους επαγγελματίες ολοκληρωμένες και ποιοτικές επιλογές.

Στην αγορά ελαιόλαδου, βουτύρου και τυροκομικών το Π.Κ.Δ. διανέμει τα προϊόντα της ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε.

Το Π.Κ.Δ δραστηριοποιείται για πολλά χρόνια στην ευρύτερη αγορά του HO.RE.CA. προσφέροντας καθημερινά τα προϊόντα γνωστών εταιρειών στους πελάτες της. Το Π.Κ.Δ συνεργάζεται για αυτό το σκοπό με εταιρείες από τον ελληνικό χώρο αλλά και με εταιρείες  από το εξωτερικό όπως:

Πελάτες που επιθυμούν την αποθήκευση των προϊόντων της σε χώρους εκτός των εγκαταστάσεων της.

Με την γνωστή εταιρία SELECT ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ η γνωστή εταιρεία (προμηθευτής Goodys) προσφέροντας τα προϊόντα της (ψωμιά burger, σάντουιτς, μπαγκέτες, κουβέρ, μπριός τοστ) σε πλήθος πελατών της και δίνοντας ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις.

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει και διανέμει τα προϊόντα της εταιρίας ΜΑΚΒΕΛ με προϊόντα catering προσφέροντας μία οικονομική αλλά συγχρόνως μία απίστευτη ποιοτική λύση από έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ζυμαρικών στην Ελλάδα.

Η συνεργασία μας με την εταιρία CONDITO αλλά και με την HELLENIC CATERING δίνει λύσεις στους επαγγελματίες στα προϊόντα dressing & sauces και αλλά προϊόντα όπως γλυκά, έτοιμα φαγητά κ.λπ.

Επίσης στο χώρο του ξηρού φορτίου συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες προμηθεύοντας ποιοτικά προϊόντα καθημερινής ανάγκης για τους πελάτες μας (ζάχαρη, αλεύρι, ηλιέλαιο, ντοματοειδή και πλήθος άλλων προϊόντων).

Παρακάτω φαίνονται επιπλέον εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.